Prejsť na obsah

Oznámenie o prerokovaní „Územný plán mesta Košice – koncept riešenia“

Mesto Košice ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. 2 zákona č. 50/1976 Zb. (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov oznamuje verejnosti podľa § 21 ods. 3 stavebného zákona

verejné prerokovanie Územnoplánovacej dokumentácie

„ Ú z e m n ý   p l á n   m e s t a   K o š i c e   –   k o n c e p t   r i e š e n i a "

vrátane Správy o hodnotení strategického dokumentu, spracovanej v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie, v znení neskorších predpisov.

Územnoplánovacia dokumentácia „Územný plán mesta Košice – koncept riešenia" vrátane Správy o hodnotení strategického dokumentu „Územný plán mesta Košice – koncept riešenia" je k nahliadnutiu na Magistráte mesta Košice v priestoroch referátu Útvaru hlavného architekta, v priestoroch vestibulu Magistrátu mesta Košice v pracovných dňoch od 8:00 hod. do 16:00 hod. a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.

Celá dokumentácia v elektronickej forme je zverejnená na:
http://www.kosice.sk/static/upn-mke-koncept/Grafika_sirsie_vztahy.zip
http://www.kosice.sk/static/upn-mke-koncept/Grafika_variant_A.zip
http://www.kosice.sk/static/upn-mke-koncept/Grafika_variant_B.zip
http://www.kosice.sk/static/upn-mke-koncept/Kartogramy.zip
http://www.kosice.sk/static/upn-mke-koncept/Text.zip

Výkresová časť dokumentácie je zverejnená aj v Gisplane mesta Košice na:
https://gis.esluzbykosice.sk/mapa/uzemny-plan-koncept/?ly=pc%2Cad%2Cul%2Ca1&lyo=&c=-263382.45%3A-1240190&z=3 
www.kosice.sk.

Verejné prerokovanie Územnoplánovacej dokumentácie „Územný plán mesta Košice – koncept riešenia", vrátane Správy o hodnotení strategického dokumentu s verejnosťou, so všeobecne zrozumiteľným výkladom spracovateľa sa uskutoční dňa:

s t r e d a   1 6 .   m á j   2 0 1 8   o   1 6 : 0 0   h o d .
na Magistráte mesta Košice, Trieda SNP 48/A, prízemie, veľká zasadačka.

Verejnosť sa môže písomne vyjadriť k Územnoplánovacej dokumentácii „Územný plán mesta Košice – koncept riešenia" a k Správe o hodnotení strategického dokumentu do 60 dní od dátumu zverejnenia, na adresu: Magistrát mesta Košice, Útvar hlavného architekta, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice alebo konceptup@kosice.sk. Ako pomôcku pre vyjadrenie je možné využiť formulár, ktorý nájdete na http://www.kosice.sk/up_formulare.php. Na vyjadrenia uplatnené po tejto lehote orgán územného plánovania neprihliadne. 

LEHOTA NA PRIPOMIENKOVANIE PREDĹŽENÁ DO    3 0 .   S E P T E M B R A   2 0 1 8


https://beta.kosice.sk/clanok/oznamenie-o-predlzeni-lehoty-na-dorucenie-stanovisk-a-pripomienok-k-uzemnoplanovacej-dokumentacii-kosice-uzemny-plan-mesta-koncept-riesenia-2