Prejsť na obsah

Voľné pracovné miesto - ZŠ Nám. L. Novomeského 2, Košice

V zmysle § 6, ods. (1) zákona č. 552/2003 o výkone práce vo verejnom záujme a v súvislosti s prijatím zákona č. 390/2011 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony s účinnosťou od 1. 1. 2012 vznikla povinnosť zriaďovateľa a zamestnávateľa informovať o voľných pracovných miestach pedagogických a odborných zamestnancov v školách a školských zariadeniach.

V súvislosti s hore uvedeným informuje Základná škola, Nám. L. Novomeského 2, Košice o voľných pracovných miestach s možným dátumom nástupu od 1. septembra 2012:

1. Pracovná pozícia: Učiteľ slovenského jazyka a literatúry a nemeckého jazyka pre ročníky 5. – 9.

Aprobácia: SJL-NEJ
Úväzok: plný, s perspektívou do budúcna
Kvalifikačné požiadavky v zmysle §6 a §7 zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle Vyhlášky MŠ SR č. 437/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov: VŠ – učiteľ slovenského jazyka a literatúry a nemeckého jazyka, bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, ovládanie štátneho jazyka.


2. Pracovná pozícia: Učiteľ výtvarnej výchovy a etickej výchovy 5. – 9.

Aprobácia: VV-ETV
Úväzok: plný, s perspektívou do budúcna
Kvalifikačné požiadavky v zmysle §6 a §7 zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle Vyhlášky MŠ SR č. 437/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov: VŠ – učiteľ výtvarnej výchovy a etickej výchovy, bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, ovládanie štátneho jazyka.


3. Pracovná pozícia: Učiteľ hudobnej výchovy 5. – 9.

Aprobácia: HUV (vítaná aprobácia HUV-SJL)
Úväzok: skrátený
Kvalifikačné požiadavky v zmysle §6 a §7 zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle Vyhlášky MŠ SR č. 437/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov: VŠ – učiteľ hudobnej výchovy, bezúhonnosť, zdravotná spôsobilosť, ovládanie štátneho jazyka.


Požadované dokumenty na všetky uvedené pozície:
Doklady o ukončenom vzdelaní, žiadosť o prijatie do zamestnania, životopis, (motivačný list, odporúčania – vítané)

Dátum a spôsob doručenia požadovaných dokumentov:
do 15.08.2012, mailom: lnovo@centrum.sk, poštou: Základná škola, Nám. L. Novomeského 2, Košice

Dátum nástupu do zamestnania:
 od 01.09.2012

Adresa školy:
Základná škola, Nám. L. Novomeského 2, Košice

Kontakt:
Mgr. Zuzana Sekelová, riaditeľka školy, tel.: 055/6252961, mail: lnovo@centrum.sk