Prejsť na obsah

Rockový košický kolotoč - ROKOKO 2013

Mesto Košice vyhlasuje jubilejný 15. ročník súťažnej prehliadky neprofesionálnych rockových skupín z Košíc a okolia pod názvom Rockový Košický Kolotoč ROKOKO. Finále súťaže bude súčasťou osláv Deň mesta Košice 2013.

Vo finále sa aj tohto roku stretnú tri najlepšie hudobné skupiny. Dve z nich vyberie odborná porota a jednu diváci počas výberového predkola súťaže. Na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne v rámci osláv Dňa mesta Košice budú kapely súťažiť 5.mája 2013 o 18.00 hodine. Víťazovi súťaže mesto umožní celodenné nahrávanie v profesionálnom štúdiu. Prihlásiť sa do súťaže môžu skupiny hudobných žánrov – rock, pop, džez a blues bez obmedzenia vekovej hranice.
Prihláška hudobnej skupiny do súťaže musí obsahovať: názov skupiny, sídlo pôsobenia skupiny, zloženie hudobných nástrojov na ktoré skupina hrá, emailový a telefonický kontakt na vedúceho skupiny, alebo jej manažéra.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 15. apríla 2013  na e-mailových adresách: richard.herrgott@kosice.sk a ozvictorias@gmail.com a na telefónnych číslach: 055/ 6419 160 a 0905 486 479


Zdroj: Referát marketingu, kultúry a styku so zahraničím MMK