Prejsť na obsah

Silvester 2013 v Košiciach

Rozmýšľate, alebo ste rozmýšľali čo so Silvestrom? Mysleli ste pri tom na seba ale zároveň i na svoje deti? Mesto Košice áno. Po minuloročnom mimoriadne veľkom úspechu obnovenej tradície Detského Silvestra na Vaše deti ale i na Vás nezabudne ani tento rok.
 
V ostatný deň v roku 2013 – teda presne na Silvestra 31. decembra o 10.00 hodine to celé vypukne najprv v Historickej radnici. V excelentne nabitom programe sa na spoločné stretnutie tešia SILVESTRÍK, Ujo Ľubo, herci Bábkového divadla v Košiciach, DJ PEPO, Tomáš BURANOVSKÝ, Stano PITOŇÁK, rozprávkové postavičky MICKEY a MINNIE i moderátor Richard HERRGOTT. Vstupenky - síce v limitovanom množstve, ale predsa len - sú opäť zadarmo. Vyzdvihnúť si ich môžete v informačnom centre v priestoroch Historickej Radnice od 23.12.2013.

Rozlúčka so Starým a privítanie Nového roku v Košiciach bude pokračovať na Hlavnej ulici v Košiciach. Pre mnohých z Vás to môže byť - a určite aj bude - skvelá alternatíva dobrej zábavy, atraktívnych hostí, čerstvého vzduchu a nenapodobiteľného čara, ktoré má iba Košická Hlavná. Tento rok sa o Vašu zábavu a veselé odpočítavanie minút Starého roka - ako i patričné privítanie Nového roka 2014 postarajú MICHAELLA, D.S. STUDIO, DJ PEPO, DRIŠLAK, POLEMIC, Richard HERRGOTT a možno aj kúzelník... Nový rok s Vami, ako inak než tradične veselo, privíta primátor mesta Košice Richard RAŠI. Zaujímavým prekvapením bude i nádherný veľkolepý ohňostroj pripravený špeciálne v súlade s jedným tohtoročným veľkým hudobným hitom. Tradičný Silvester na Hlavnej v Košiciach i obľúbená jeho detská verzia majú nenapodobiteľnú atmosféru, ktorú by ste mali zažiť... Tak neváhajte a zažite ju... Stačí tak málo. Prísť.


Zdroj: referát marketingu, kultúry a styku so zahraničím

Prílohy