Prejsť na obsah

ROckový KOšický KOlotoč

Mesto Košice vyhlasuje 17. ročník súťažnej prehliadky neprofesionálnych rockových skupín z Košíc a blízkeho okolia pod názvom ROckový KOšický KOlotoč ROKOKO. Finále súťaže bude súčasťou osláv Dňa mesta Košice 2015.

Vo finále sa stretnú tri najlepšie hudobné skupiny pričom dve z nich vyberie odborná porota a jednu diváci počas výberových predkôl súťaže. Na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne v rámci osláv Dňa mesta Košice budú kapely súťažiť 3. mája 2015 o 17.00 hodine. Víťazovi súťaže mesto umožní celodenné nahrávanie v profesionálnom štúdiu. Prihlásiť sa do súťaže môžu skupiny hudobných žánrov – rock, pop, džez a blues bez obmedzenia vekovej hranice.

Prihláška hudobnej skupiny do súťaže musí obsahovať: názov skupiny, sídlo pôsobenia skupiny, zloženie hudobných nástrojov na ktoré skupina hrá, emailový a telefonický kontakt na vedúceho skupiny, alebo jej manažéra.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť najneskôr do 10. apríla 2015 na e-mailových adresách: sutaz.rokoko@gmail.com a richard.herrgott@kosice.sk . Bližšie informácie je možné získať na telefónnych číslach: 055/ 6419 160 a 0905 486 479.


Zdroj: Referát marketingu, kultúry a styku so zahraničím MMK