Prejsť na obsah

Ďalšie linky MHD jazdia po svojich trasách

V rámci ukončenia rekonštrukčných prác došlo v piatok (2.10.) dopoludnia k otvoreniu úseku komunikácie Senný trh – Námestie osloboditeľov – Štúrova. V tejto súvislosti prebehli nasledovné úpravy v trasách a zastavovaní liniek MHD:

Linky 10, 15, 16, 20L, 21, 23, 25, 31, 32, 51, 52, 56, 71 a 72 premávajú po svojej pôvodnej trase okolo hotela DoubleTree by Hilton a OD Dargov. V zastávke Námestie osloboditeľov zastavujú na svojom obvyklom stanovišti pri hoteli DoubleTree by Hilton. 

Linka 11 premáva po svojej pôvodnej trase, nástupnou zastávkou je obvyklé stanovište pri poisťovni Allianz. 

Linka 30 premáva v upravenej trase Pri hati > Slovenská > Staničné námestie > Malá stanica > Ryba > Námestie osloboditeľov > Jakabov palác > Slovenská > Pri hati.

Linky náhradnej dopravy za električky x6, x7 premávajú zo Staničného námestia cez zastávku Senný trh (pred budovou zdravotnej poisťovne) a Námestie osloboditeľov (stanovište pri Hiltone). 

Nočné linky N1, N2, N3 a N71 premávajú cez Námestie osloboditeľov rovnako po svojej pôvodnej trase. V zastávke Námestie osloboditeľov zastavujú na svojom obvyklom stanovišti pri hoteli DoubleTree by Hilton.Zastávky Námestie osloboditeľov na Rooseveltovej ulici a Dom umenia na Timonovej ulici sú definitívne zrušené. Cestovné poriadky uvedených liniek sa menia od pondelka 5. októbra 2015.

Zdroj: DPMK