Prejsť na obsah

Na fb stránke mesta Košice odštartovala jarná súťaž

POZOR, ZMENA - Posunuli sme uzávierku na zasielanie fotografií, a to do 28.04, v tento deň bude súťaž ukončená.

Na oficiálnej facebookovej stránke mesta Košice sme spustili fotografickú súťaž s názvom Jarné Košice. Zapojiť sa do nej môže každý, kto nám pošle momentku z nášho mesta. Cieľom je vytvoriť album našich/vašich fotografií z najkrajšieho mesta na Slovensku a spoločne zdieľať chvíle, ktoré sa vám viažu k jednotlivým fotografiám.

Kvalita snímky nie je dôležitá, zachytiť pekné momenty môžete fotoaparátom aj mobilom- podstatné je, aby z fotografie bolo jasné, že je z nášho mesta. Môžete pod ňu napísať aj krátky popis, príp. odkaz pre Košičanov.

Fotografie môžete posielať cez správu na facebookovej stránke mesta Košice alebo emailom na adresu: komunikacne@kosice.sk.  Autori najlepších fotografií získajú zaujímavé ceny. Súťaž trvá do 14. apríla, vyhodnotenie je plánované 21. apríla. 

Všeobecné podmienky súťaže

Tieto podmienky ustanovujú pravidlá účasti v súťaži Jarné Košice (ďalej len súťaž). Ustanovujú zároveň odovzdanie výhry, popisujú práva a povinnosti súťažiacich a práva a povinnosti organizátora, mesta Košice. Tieto podmienky rovnako popisujú dobu trvania súťaže, jej priebeh, podmienky získania výhry a odovzdanie výhry. 

Organizátor súťaže

Organizátorom súťaže je mesto Košice, Trieda SNP 48/A, IČO: 00691135, DIČ:2021186904, IČ DPH: SK 2021186904 (ďalej len organizátor).

Základné ustanovenia

Na súťaži sa môže zúčastniť ktokoľvek bez obmedzenia (ďalej len účastník). Účastníkom v súťaži sa automaticky stáva každá osoba, ktorá splní stanovené kritériá a od 28.03.2017 do 21.04.2017 (vrátane) pošle fotografiu alebo koláž fotografií (ak je ich autorom) s vyhlásenou témou, ktorá spĺňa podmienky uvedené nižšie (viď Kritériá fotografie). 

Ú́časť v súťaži 

Odoslaním fotografie účastník prevádza autorské práva na fotografiu na organizátora. Účastník prenecháva organizátorovi plné právo použiť fotografiu na svoje marketingové alebo iné účely, a to bez možnosti vyžiadať si autorské práva naspäť alebo inak odstúpiť od prevodu autorských práv.

Súťaž má iba jednu kategóriu do ktorej budú zaradené všetky zaslané fotografie.

Na fotografii musí byť identifikovateľná téma súťaže - Košice, jar, resp. jarná atmosféra. To znamená, že z fotografie musí byť zrejmé, že bola fotená v Košiciach. 

Ak bude na fotografii absentovať jar, resp. Košice, fotografia bude zo súťaže vylúčená. 

Kritériá fotografie 

Na fotografiu musí mať účastník plné autorské práva, to znamená, musí byť jej autorom alebo jeho práva na autorstvo nemôžu byť ničím spochybniteľné. Súťažiaci preberá plnú zodpovednosť za jej zverejnenie a používanie organizátorom.

V prípade, že sa na fotografii nachádzajú ďalšie osoby, účastník zodpovedá za to, že tieto osoby súhlasia so zverejnením.

Fotografia nesmie poškodzovať dobré meno organizátora, hanobiť rasu, národ, vierovyznanie, vzbudzovať morálne pohoršenie, propagovať násilie, prezentovať vulgarizmy, nesmie byť v rozpore s platnými zákonmi Slovenskej republiky, nesmie byť urážlivá a nesmie obsahovať erotický prvok a ani politický podtext. 

Odoslanie fotografie 

Fotografie účastník odošle cez správu na Faceboooku alebo elektronicky na email: komunikacne@kosice.sk, do predmetu správy súťažiaci uvedie heslo FOTOSÚŤAŽ KOŠICE.

Spolu s fotografiou musí účastník uviesť svoje meno, adresu, vek a telefonický kontakt. Môže pripojiť aj prihlasovacie meno na Facebooku resp. link na profil, ktoré organizátor uvedie pri zverejnení jeho fotografie. Organizátor fotografiu uverejní na Facebooku (www.facebook.com/mojekosice).

Meno a telefonický kontakt súťažiaceho nebudú zverejnené (iba ak sa meno účastníka zhoduje s jeho prihlasovacím menom na sociálnej sieti Facebook a bude si želať toto meno zverejniť) okrem prípadu, keď súťažiaci vyhrá súťaž, v tom prípade bude zverejnené jeho krstné meno.

Odoslaním fotografie dáva účastník organizátorovi súhlas so spracovaním osobných údajov na účely súťaže a jej vyhodnotenia. Účastník môže poslať iba jednu fotografiu , resp. koláž fotografií. Organizátor si vyhradzuje právo vylúčiť zo súťaže fotografie, pri ktorých nie je jednoznačné autorstvo, resp. nespĺňajú podmienky súťaže.

Na výhru organizátor neposkytuje žiadnu záruku. Organizátor si vyhradzuje právo súťaž kedykoľvek zrušiť alebo zmeniť jej pravidlá. Zmenu, resp. doplnenie pravidiel organizátor oznámi vhodným spôsobom na svojej webovej stránke. 

Priebeh súťaže a vyhodnotenie 

Fotografie odoslané do súťaže budú zverejnene na facebookovom profile organizátora www.facebook.com/mojekosice.

Súťaž trvá od 29.03.2017 do 28.04.2017, uzávierka na posielanie fotografií je do 21.04.2017 (vrátane) a hlasovanie prebieha počas celého trvania súťaže do 22:00, 28.04.2017. Po tom, ako bude súťaž ukončená, organizátor pristúpi k vyhodnoteniu súťaže a vyhlási víťazov.

Víťazné fotografie vyberie široká verejnosť. Hlasovať sa bude kliknutím na "like," resp. "pači sa mi to". Ocenené budú tri fotografie/koláže, ktoré nazbierajú najviac "like," resp. "pači sa mi to".

Mená výhercov zverejní organizátor na svojej webovej stránke www.kosice.sk a na facebookovom profile www.facebook.com/mojekosice.

Výhrou sú vecné ceny (1. iPod touch 16GB Space Grey, 2. iPod nano 16GB Space Grey 3. iPod shuffle 2GB Space Grey) od organizátora súťaže. 

Odovzdanie výhry

Výhru organizátor odovzdá do konca apríla 2017, a to osobným prevzatím výhercami alebo zaslaním na adresu výhercu. 

Záverečné ustanovenia 

Fotografie zaslané do súťaže Jarné Košice budú zverejnené na sociálnej sieti Facebook. Spoločnosť Facebook Inc. nie je organizátorom súťaže, nenesie za jej priebeh žiadnu zodpovednosť a žiadny z účastníkov si nemôže v spoločnosti Facebook Inc. vymáhať výhru a ani inú výhodu spojenú so zverejnením súťaže.