Prejsť na obsah

Veselá Veľká noc s aktraktívnou novinkou

Po minuloročnom veľkonočnom koši s nadrozmernými kraslicami pripravilo mesto Košice v rámci podujatia Veselá Veľká noc 2017 ďalšiu atraktívnu novinku – trojrozmernú (3D) maľbu s jarným motívom od renomovaného tvorcu v tomto segmente Dodiho Grinta, ktorú namaľuje na pomerne veľkej ploche cca 8x4 metre pred Urbanovou vežou. Košičania a návštevníci tak budú môcť v našom meste vôbec po prvýkrát vidieť 3D maľbu vo verejnom priestore. 

Rodinné popoludnie Veselá Veľká noc 2017 sa bude konať na pomyselnom námestí pred Urbanovou vežou s nasmerovaním 3D maľby do parku Spievajúca fontána v stredu 12. apríla 2017 od 15:00 hod. Samotná 3D maľba bude autorom dokončievaná priamo pred zrakmi okoloidúcich približne od 13:00 hod. Atraktívna maľba sa stane určite vhodnou príležitosťou na zážitkové fotografovanie a preto ostane v spomínanom priestore ako atrakcia pre obyvateľov a návštevníkov nášho mesta približne dva týždne. 

Súčasťou programovej ponuky tohtoročnej Veselej Veľkej noci v Košiciach bude aj tvorivá dielňa, mini tradičný trh remeselných výrobkov a tanečný a spevácky program folklórnych súborov umeleckej školy Vlada Urbana.