Prejsť na obsah

Rozšírenie zberovej kapacity zariadenia na zber odpadov - Bočiar


M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 20.04.2018
MK/A/2018/12101-2

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 18.04.2018 mu bolo ako dotknutej obci doručené oznámenie o zmene činnosti a upovedomenie o začatí zisťovacieho konania:

„Rozšírenie zberovej kapacity zariadenia na zber odpadov - Bočiar“

Navrhovateľ, Marius Pedersen, a.s., Opatovská 1735, 911 01 Trenčín, predložil Okresnému úradu Košice, odboru starostlivosti o životné prostredie, podľa § 29 ods. 1 písm. b) zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, oznámenie o zmene predmetnej navrhovanej činnosti.

Oznámenie o zmene činnosti je pre verejnosť k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii C-313 (referát životného prostredia a energetiky) na 3. poschodí každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. najmenej po dobu 10 pracovných dní od zverejnenia informácie o jeho doručení t.j. najmenej do 07.05.2018. Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti je pre verejnosť prístupné na webovom sídle MŹP SR:

http://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/rozsirenie-zberovej-kapacity-zariadenia-na-zber-odpadov-bociar

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k oznámeniu o zmene na adresu Okresný úrad Košice, odbor starostlivosti o ŽP, Komenského 52, 041 26 Košice, do 10 pracovných dní od doby, kedy bola o zmene činnosti informovaná. Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď je doručené v určenej lehote dotknutej obci.

Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením tohto oznámenia na úradnej tabuli mesta Košice a zverejnením oznamu na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.

Ing. Mária Kottferová
vedúci referátu životného prostredia
a energetiky