Prejsť na obsah

V úseku Ipeľská – Toryská uzavrú kvôli prácam jeden jazdný pruh

Spoločnosť Eurovia SK začne v nedeľu (1. 7. 2018) cca o 8.00 hod. stavebné práce na pozemnej cestnej komunikácii Triedy SNP, v úseku Ipeľská – Toryská. Z dôvodu zníženia negatívnych dopadov ohľadom dopravných obmedzení na čo najmenšiu možnú mieru, rozdelili stavbári práce na Triede SNP do štyroch etáp, robiť budú aj počas dní pracovného voľna.

Predpokladaný termín ukončenia prác, ktoré Eurovia bude robiť v rámci „Stavebnej údržby pozemných komunikácií v okrese Košice II a Košice IV, je 28.júl 2018. 

Počas stavebných úprav na tom – ktorom úseku Triedy SNP, bude vždy uzatvorený pre dopravu iba jeden jazdný pruh. Motoristická verejnosť, ktorú nielen zhotoviteľ diela, ale aj mesto Košice prosia o trpezlivosť, toleranciu a ohľaduplnosť, bude mať k dispozícii jazdný pruh pri telese električkovej trate

Vodičov motorových vozidiel budú počas jazdy navigovať a na dopravné obmedzenia upozorňovať dočasné dopravné značenia, ktoré odsúhlasil Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach.