Prejsť na obsah

Administratívna budova B.O.C. Továrenská ul. Košice

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E


Košice, 10.12.2008
A/2008/16637

Oznamujem občanom, že dňa 5.12.2008 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť:

„Administratívna budova B.O.C. Továrenská ul. Košice."

Navrhovateľ, REPREX, s.r.o., Senný trh č. 2, 040 01 Košice, v zastúpení stavebníka a užívateľa Bastion Office Center, s.r.o., Ventúrska 1, Bratislava, predložil Obvodnému úradu životného prostredia v Košiciach v zmysle § 22 zákona NR SR č. 24/2006 o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o EIA), zámer činnosti „Administratívna budova B.O.C. Továrenská ul. Košice".

Po podrobnom posúdení stanovísk, spresnení sporných otázok, zvážení úrovne spracovania zámeru a výsledkov zisťovacieho konania podľa § 29 ods. 7 zákona o EIA, vydal Obvodný úrad životného prostredia v Košiciach rozhodnutie, že navrhovaná činnosť sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA a proces posudzovania sa tým končí.

Mesto Košice, ako dotknutá obec v zmysle § 29 ods. 9 zákona o EIA bezodkladne informuje verejnosť o rozhodnutí Obvodného úradu životného prostredia v Košiciach vo veci neposudzovania navrhovanej činnosti.

Oznámenie pre verejnosť je umiestnené na tejto úradnej tabuli ako aj na internetovej stránke mesta www.kosice.sk.



primátor mesta Košice
v z. Mikuláš Čečko
námestník primátora mesta Košice