Prejsť na obsah

Celomestské oslavy Dňa učiteľov 2011

Mesto Košice v spolupráci s oddelením školstva Magistrátu mesta Košice pripravilo aj tohto roku podujatie pri príležitosti osláv sviatku učiteľov - Celomestské oslavy Dňa učiteľov 2011. Podujatie sa uskutočnilo 28. marca 2011 v priestoroch Historickej radnice na Hlavnej ulici 59 v Košiciach, so začiatkom o 10.00 hod.

Na slávnostnom podujatí sa zúčastnili riaditelia škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice (materských škôl, základných škôl, základných umeleckých škôl, centra voľného času a jazykovej školy). Ocenenia si prevzali pedagogickí zamestnanci škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice.

Návrhy na ocenenia pedagogických zamestnancov škôl a školských zariadení zaslali na oddelenie školstva Magistrátu mesta Košice riaditelia Š a ŠZ. Celkovo bolo predložených 54 návrhov na ocenenie, z ktorých bolo 33 návrhov schválených na ocenenie primátorom mesta Košice.

Za materské školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice bolo ocenených 9 pedagogických zamestnancov.

Za základné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice bolo ocenených 20 pedagogických zamestnancov.

Za základné umelecké školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice boli ocenení 4 pedagogickí zamestnanci.

Ocenení pedagogickí zamestnanci si z rúk primátora mesta Košice Richarda Rašiho, námestníčky primátora Renáty Lenártovej a námestníka primátora Ladislava Lazára prevzali ocenenie vo forme ďakovného listu, kvetiny a umeleckej grafiky žiakov Základnej umeleckej školy Irkutská 1 v Košiciach, ako prejav vďaky za ich dlhoročné pedagogické majstrovstvo a takt, odbornú erudovanosť, dosiahnuté úspechy a príkladné charakterové vlastnosti, múdrosť a lásku, ktorými napĺňajú svoje povolanie.

Oceneným pedagógom srdečne gratulujeme!

Prílohy