Prejsť na obsah

Košice – ČOV Kokšov – Bakša – Úprava a spracovanie

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E

Košice, 29.06.2012
A/2012/13088



Oznamujem občanom, že dňa 28.06.2012 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený rozsah hodnotenia navrhovanej činnosti:

„Košice – ČOV Kokšov – Bakša – Úprava a spracovanie
kalu fluidným spôsobom".

Navrhovateľ, Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s., Komenského č. 50, 042 48 Košice predložil Ministerstvu životného prostredia SR podľa § 22 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon") zámer činnosti „Košice – ČOV Kokšov – Bakša – Úprava a spracovanie kalu fluidným splyňovaním".

Zámer bol posúdený a s prihliadnutím na písomné stanoviská zainteresovaných subjektov MŽP SR v spolupráci s rezortným orgánom, povoľujúcim orgánom a po prerokovaní s navrhovateľom určilo podľa § 30 zákona r o z s a h h o d n o t e n i a.

Podľa § 30 ods. 4 zákona je oznámenie o rozsahu hodnotenia zverejnené na úradnej tabuli Košice mesta a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby môžu podľa ods. 5 predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia činnosti do 10 dní od jeho zverejnenia príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.





MUDr. Richard RAŠI, PhD., MPH
primátor mesta Košice