Prejsť na obsah

Magistrát vychádza v ústrety občanom - priznania k dani z nehnuteľnosti môžu odovzdať aj v sobotu 19

Termín podania priznaní k dani z nehnuteľnosti končí v pondelok 28. februára. Pracovníčky referátu miestnych daní Magistrátu mesta Košice prevzali zatiaľ okolo 70 percent priznaní. V najbližších dňoch očakávajú zvýšený nápor tých, ktorí si ešte daňovú povinnosť nesplnili. Magistrát sa preto rozhodol vyjsť v ústrety všetkým občanom a v niektorých úradovniach rozširuje na tento účel úradné hodiny v sobotu 19. februára 2005 od 8.00 do 14.00 hod.

K dispozícii budú pracovníčky v úradovniach v malých mestských častiach (Ťahanovce - obec, Kavečany, Myslava, Lorinčík, Pereš, Poľov, Šaca, Košická Nová Ves, Vyšné Opatské, Krásna, Barca, Šebastovce, Džungľa) a v kanceláriách prvého kontaktu vo vestibule Magistrátu mesta Košice na Triede SNP 48/A. V Bielom dome môžu priznanie k dani z nehnuteľnosti podať obyvatelia ktorejkoľvek mestskej časti.

V budove magistrátu sú pracovníčky referátu miestnych daní k dispozícii v stránkových dňoch (pondelok, streda, piatok) od 7.30 do 18.00 hod. Daňové priznania môžu občania odovzdať aj v nestránkových dňoch v utorok a vo štvrtok od 7.30 do 15.30 hod.