Prejsť na obsah

MEI BUSINESS CENTER NA GEMERSKEJ UL. V KOŠICIACH

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E


Košice, 27.10.2008
A/2008/14779

Oznamujem občanom, že dňa 22.10.2008 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o upustení od vypracovania správy o hodnotení :

„MEI BUSINESS CENTER NA GEMERSKEJ UL. V KOŠICIACH."

Navrhovateľ, MERE Slovakia, s.r.o., Letná 45, Košice, v zastúpení spoločnosťou KE Inžiniering, s.r.o., Plzenská 49, Košice, predložil Ministerstvu životného prostredia SR zámer navrhovanej činnosti „MEI business center na Gemerskej ul. v Košiciach", ktorý podlieha posudzovaniu podľa § 22 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon").

Po podrobnom posúdení stanovísk, spresnení sporných otázok a zvážení úrovne spracovania zámeru určilo Ministerstvo životného prostredia SR v spolupráci s rezortným orgánom a povoľujúcim orgánom v zmysle § 32 zákona, že správu o hodnotení vplyvov navrhovanej činnosti na ŽP nie je potrebné vypracovať. V ďalších krokoch procesu posudzovania bude správu o hodnotení nahrádzať zámer uvedenej činnosti.

Zámer je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č.5 (Výstavba a životné prostredie), každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. po dobu do jedného mesiaca t.j. do 25.11. 2008.

Verejné prerokovanie podľa § 34 ods. 2 zákona sa uskutoční dňa 11.11.2008, pozvánka a oznámenie pre občanov sú umiestnené na tejto úradnej tabuli ako aj na internetovej stránke mesta www.kosice.sk.

primátor mesta Košice
v z. Mikuláš Čečko
námestník primátora mesta Košice