Prejsť na obsah

Oznámenie o prerokovaní písomných pripomienok k dokumentácii Miestny územný systém ekologickej stability mesta Košice

Oznámenie o prerokovaní písomných pripomienok k dokumentácii Miestny územný systém ekologickej stability mesta Košice

Košice, 13.06.2013
A/2013/13810-3

Mesto Košice podľa § 69 zákona NR SR č. 543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon"), zabezpečuje spracovanie dokumentu miestneho územného systému ekologickej stability (MÚSES).
Mesto Košice, ako orgán ochrany prírody, ktorý dokumentáciu ochrany prírody a krajiny obstaráva, je povinný podľa § 54 ods. 18) zákona pred jej schválením prerokovať písomne oznámené pripomienky tých občianskych združení, ktorých cieľom podľa stanov alebo ich zmien platných najmenej jeden rok je ochrana prírody a krajiny.

Vzhľadom k uvedenému oznamujeme dotknutým občianskym združeniam, že môžu doručiť svoje písomné pripomienky najneskôr do 31.07.2013 na adresu: Mesto Košice, Oddelenie životného prostredia a ŠSÚ, Magistrát mesta Košice, Tr. SNP 48/A, 040 11 Košice.

Textová a grafická časť dokumentácie MÚSES mesta Košice sú k dispozícii ich zverejnením na webovom sídle mesta www.kosice.sk a sú prístupné k nahliadnutiu na Magistráte mesta Košice, oddelení životného prostredia a ŠSÚ.

Informovanie občianskych združení je prezentované uverejnením tohto oznámenia na úradnej tabuli mesta Košice a zverejnením oznamu na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.

Spoločné prerokovanie písomne oznámených pripomienok občianskych združení a dotknutých orgánov štátnej správy s výkladom spracovateľa dokumentu MÚSES mesta Košice sa uskutoční dňa 20.08.2013 o 13.00 v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, v zasadačke D – 310, 3. poschodie.

Ing. Jozef Kvokačka
vedúci oddelenia životného prostredia
a špeciálneho stavebného úradu


Materiál na stiahnutie:
Textová a grafická časť dokumentácie MÚSES mesta Košice   /zip formát  156 MB/