Prejsť na obsah

Územný plán obce Družstevná pri Hornáde

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E



Košice, 27.04.2010
A/2010/11483



Oznamujem občanom, že dňa 23.04.2010 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu, Správy o hodnotení územnoplánovacej dokumentácie:

„Územný plán obce Družstevná pri Hornáde".


Obstarávateľ, Obec Družstevná pri Hornáde, zastúpená starostom, 044 31 Družstevná pri Hornáde, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice - okolie podľa § 9 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Správu o hodnotení územnoplánovacej dokumentácie (ďalej len správa) „Územný plán obce Družstevná pri Hornáde".

Správa je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č. 5 (Výstavba a životné prostredie) každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. najmenej po dobu 21 dní od jeho doručenia. Elektronická forma dokumentu je zverejnená na www.enviroportal.sk – časť EIA/SEA, na stránke mesta www.kosice.sk a na internetovej stránke obce www.druzstevna.sk.

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko Obvodnému úradu Košice - okolie, Adlerova 29, 040 22 Košice do 21 dní od zverejnenia informácie o doručení oznámenia.



primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš Čečko
námestník primátora mesta Košice