Prejsť na obsah

Výzva na predloženie ponúk na spracovanie proj. dokumentácie - Rekonštrukcia a Modernizácia Knižnice pre mládež na Humenskej ulici č. 9 v Košiciach

VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONÚK

I. Verejný obstarávateľ:

Verejný obstarávateľ: Mesto Košice
Sídlo: Trieda SNP 48/A, 040 01 Košice
Štatutárny zástupca: Ing. František Knapík, primátor mesta
IČO: 00691135
DIČ: 2021186904
Bankové spojenie: Dexia Banka Slovensko, a.s.
číslo účtu: 0442482043/5600

II. Kontaktná osoba verejného obstarávateľa:

Meno: PhDr. Vladimír Šalitroš
Telefón, fax: 055/6419711, 055/6436288
e-mailová adresa: vladimir.salitros@kosice.sk


III. Predmet obstarávania:

Projektová dokumentácia pre realizáciu stavby v rámci zámeru verejného obstarávateľa „PD - Rekonštrukcia a Modernizácia Knižnice pre mládež na Humenskej ulici č. 9 v Košiciach".

Cieľom zadania zákazky je výber dodávateľa – spracovateľa projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby. Stavba je projektom v rámci Regionálneho operačného programu 2007-2013.

Operačný program: Regionálny operačný program
Priorita os: 3. Posilnenie kultúrneho potenciálu regiónov a infraštruktúra cestovného ruchu
Opatrenie: 3.1. POSILNENIE KULTúRNEHO POTENCIáLU REGIÓNOV

3.1 Klasifikácia – CPV slovník

Hlavný predmet:

71000000-8 - Architektonické, stavebné, inžinierske a inšpekčné služby
71221000-3 - Architektonické služby pre budovy

Prioritné služby podľa prílohy č. 2 zákona o verejnom obstarávaní
Kategória služby č.12

3.2 Špecifikácia predmetu zákazky

Vypracovanie projektovej dokumentácie v stupni – realizačný projekt, autorský dozor v rozsahu a kvalite podľa sadzobníka UNIKA.

1. Účel zadania a zhodnotenie súčasného technického stavu objektu

Projektovou dokumentáciou musí pripraviť stavebné riešenie problémov, vyplývajúcich zo súčasného technického stavu objektu knižnice. Obvodové steny objektu sú prefabrikované nespĺňajúce súčasné tepelnoizolačné normy. Taktiež konštrukcia strechy nevyhovuje súčasným tepelnotechnickým požiadavkám. Výplne otvorov - okná a dvere sú pôvodné, funkčnosť je v prevažnej miere obmedzená, až nulová. Podlahy v priestoroch základnej školy sú v dôsledku dlhodobého užívania v zlom technickom stave.

2. Očakávaný stav – rozsah spracovania projektovej dokumentácie

Projektová dokumentácia bude riešiť nevyhovujúci stavebno - technický stav objektu. Zateplením fasády a strechy a výmenou výplní otvorov sa ušetria náklady na energiu a zlepší podmienky pre užívateľov stavby.

3. Rozsah spracovania projektovej dokumentácie – požiadavky na uchádzača
- Výstup - v písomnej a grafickej forme s prílohou fotodokumentácie.
- Stavebný projekt – dokumentácia pre realizáciu stavby
      - sprievodná správa
      - súhrnná technická správa
      - stavebné výkresy stavby
      - celkové náklady stavby
- Vypracovanie projektovej a rozpočtovej dokumentácie v 6-tich vyhotoveniach.
- Rozpočet bude vypracovaný v jednom vyhotovení a výkaz výmer v 5-tich vyhotoveniach. Projektová dokumentácia bude spracovaná v zmysle platných predpisov a technických noriem.
Projektová dokumentácia musí byť kladne odsúhlasená všetkými zainteresovanými orgánmi a organizáciami.

3.3 Hlavné podmienky financovania a platobné podmienky alebo odkaz na dokumenty, v ktorých sa uvádzajú:
Zákazka bude financovaná z prostriedkov verejného obstarávateľa a z prostriedkov Regionálneho operačného programu.

IV. Obhliadka miesta zákazky

Vzhľadom k charakteru požadovanej zákazky, vyhlasovateľ doporučuje obhliadku miesta (objektu) zákazky. V prípade záujmu je potrebné obhliadku dohodnúť s kontaktnou osobou. Vyhlasovateľ má za to, že v prípade Vašej neúčasti na obhliadke miesta poskytnutia práce je Vám toto miesto známe.

V. Uzavretie zmluvy:

Výsledkom postupu zadávania podprahových zákaziek pri obstaraní služieb podľa zákona č.25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o verejnom obstarávaní") bude uzavretie zmluvy o dielo. Zmluva o dielo bude uzatvorené podľa § 536 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. (Obchodného zákonníka) v znení neskorších zmien a doplnkov.

Zmluva v rozsahu článku III. sa uzatvorí na dobu určitú od nadobudnutia platnosti a účinnosti zmluvy do 31.07. 2009.

Zmluva sa uzatvorí v lehote viazanosti ponúk.

VI. Podmienky účasti

1. Uchádzač alebo člen skupiny musí spĺňať nasledovné podmienky účasti, ktorých splnenie preukáže predložením originálnych dokladov alebo ich úradne overených kópií alebo podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.

1.1 dokladom o oprávnení podnikať alebo dokladom o zapísaní v profesijnom zozname vedenom profesijnou organizáciou, pričom úradne overená kópia dokladu nie je staršia ako 3 mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, že je oprávnený poskytovať predmet zákazky,

1.2 Ak uchádzač alebo člen skupiny nepredloží požadovaný doklad preukazujúci splnenie
osobného postavenia alebo ak je predložený doklad neplatný alebo je vyhotovený skôr ako sa požaduje, ak nepredloží požadované informácie, prípadne poskytne nepravdivé alebo skreslené informácie, bude uchádzač alebo skupina vylúčená.

2. Finančné a ekonomické postavenie
Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje finančné a ekonomické postavenie na poskytnutie služby uvedené v § 27 ods. 1, písm. a) zákona o verejnom obstarávaní.

2.1 Vyjadrenie banky (bánk) za rok 2008 o schopnosti plniť finančné záväzky v originálnom vyhotovení alebo úradne overenú fotokópiu týchto dokumentov, nie starších ako 1 mesiac ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Vyjadrenie banky (bánk) musí obsahovať nasledovné údaje:

2.1.1 uchádzač nebol v nepovolenom debete,
2.1.2 v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár,
2.1.3 jeho bežný účet nebol predmetom exekúcie,

2.2 Uchádzač predloží čestné vyhlásenie, že v iných bankách ako tých, ktorých vyjadrenia predložil, nemá záväzky. Vyhlásenie musí byť podpísané uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať v mene uchádzača, nie staršie ako 1 mesiac ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

3. Technická alebo odborná spôsobilosť

Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje technickú alebo odbornú spôsobilosť na poskytnutie služby uvedené v § 28 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní.

3.1 Uchádzač predloží zoznam úspešne splnených zmlúv rovnakého charakteru alebo podobného charakteru ako predmet zákazky na poskytnutie služby za roky 2007 a 2008 podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača s uvedením:

3.1.1 názvu alebo obchodného mena odberateľa,
3.1.2 adresy jeho sídla alebo miesta podnikania odberateľa,
3.1.3 kontaktu na odberateľa, mena a tel. spojenia (údaje sú potrebné pre overenie si uvedených informácií),
3.1.4 finančného objemu každej zmluvy uvedenej v zozname, pričom celkový finančný objem všetkých zmlúv spolu uvedených v zozname (za roky 2007 a 2008) musí byť vyšší ako 1 mil. Sk bez DPH.

Vzor zoznamu zmlúv:



Ďalšie informácie: