Prejsť na obsah

Zariadenie na zber odpadov zo zdravotnej alebo veterinárnej starostlivosti – prevádzka Košice – Barca

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E

Košice, 18.04.2012
A/2012/10529-4

Oznamujem občanom, že mestu Košice ako dotknutej obci, bolo dňa 17.04.2012 doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť:
„Zariadenie na zber odpadov zo zdravotnej alebo veterinárnej starostlivosti – prevádzka Košice – Barca."
MČ Košice - Barca

Navrhovateľ, EKOSERVIS Košice, s.r.o., Podnikateľská 20, 040 17 Košice, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice podľa § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zámer činnosti „Zariadenie na zber odpadov zo zdravotnej alebo veterinárnej starostlivosti – prevádzka Košice – Barca."

Po podrobnom posúdení stanovísk, spresnení sporných otázok, zvážení úrovne spracovania zámeru a výsledkov zisťovacieho konania podľa § 29 ods. 7 zákona o EIA, vydal Obvodný úrad životného prostredia Košice rozhodnutie č. OPaK 2012/00772-20/SEE, že navrhovaná činnosť sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA a proces posudzovania sa tým končí.

Mesto Košice, ako dotknutá obec v zmysle § 29 ods. 9 zákona o EIA bezodkladne informuje verejnosť o rozhodnutí Obvodného úradu životného prostredia Košice vo veci neposudzovania navrhovanej činnosti.

Oznámenie pre verejnosť je prezentované jeho uverejnením na tejto úradnej tabuli a zverejnením oznamu na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.

MUDr. Richard RAŠI, PhD., MPH
primátor mesta Košice