Prejsť na obsah

ZEVO Košice - modernizácia a zabezpečenie prevádzkovej stability zariadenia na energetické využitie odpadov - oznámenie o zmene navrhovanej činnosti

M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E


Košice, 03.06.2021
MK/A/2021/15042


Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 02.06.2021 mu bola ako dotknutej obci doručená zmena navrhovanej činnosti:
„ZEVO Košice - modernizácia a zabezpečenie prevádzkovej stability zariadenia na energetické využitie odpadov“
jestvujúci areál prevádzkovateľa, Košice IV, k.ú. Barca


Navrhovateľ, KOSIT a.s., Rastislavova 98, 043 46 Košice, predložil na MŽP SR, odbor posudzovania vplyvov na životné prostredie, podľa § 29 ods. 1 písm. b) zákona č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, oznámenie o zmene navrhovanej činnosti.
Oznámenie o zmene je pre verejnosť k dispozícii - zverejnené na webovom sídle MŽP SR: https://www.enviroportal.sk/sk a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk najmenej po dobu 10 pracovných dní od zverejnenia informácie o jeho doručení, t.j. najmenej do 17.06.2021 (od 03.06.2021). Verejnosť môže do dokumentácie nahliadnuť a informovať sa na Magistráte mesta Košice na referáte životného prostredia a energetiky (kl. 720) každý deň počas pracovnej doby.
Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k zámeru na adresu: Ministerstvo životného prostredia SR, Odbor posudzovania vplyvov na životné prostredie, Námestie Ľudovíta Štúra 1, 812 35 Bratislava, najneskôr do 10 pracovných dní od doby, kedy bola o zámere informovaná obcou. Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď je doručené v stanovenej lehote prostredníctvom dotknutej obce.
Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na úradnej tabuli mesta Košice


Ing. Mária Kottferová
vedúci referátu životného prostredia
a energetiky