Prejsť na obsah

29.5. - primátor gratuloval úspešným športovcom

Čerstvých víťazov Slovenského pohára vo futbale, tím Mestského futbalového klubu Košice, i už dvojnásobných vodnopólových majstrov SR z ČH Hornets Košice prijal vo štvrtok v Historickej radnici primátor mesta František Knapík.

V tomto roku som viacnásobne hrdý na športové výkony košických tímov. Nedávno získali majstrovskú trofej hokejisti, po nich sa na najvyšší stupienok postavilo družstvo basketbalistiek, v nedávnych dňoch skvelým spôsobom zabodovali košickí futsalisti a vodnopólisti a dnes mám česť zablahoželať aj Vám," gratuloval futbalistom primátor, ktorý je viceprezidentom MFK. Verím, že sa vám bude dariť i na európskej scéne." František Knapík odovzdal generálnemu riaditeľovi MFK Jozefovi Vukušičovi pohár, ktorý má klubu pripomínať tento úspech. Na revanš prijal dres MFK s podpismi hráčov.

„Je mi cťou, že druhý rok po sebe môžem prijať aj vodných pólistov," poďakoval František Knapík za skvelú reprezentáciu mesta tímu ČH Hornets. Pólistom daroval pamätný pohár, klub pre zmenu venoval predstaviteľiom mesta vodnopólovú loptu s podpismi hráčov.

František Knapík ocenil v pozdravnom liste aj vynikajúci úspech futsalistov Rail Cargo Slovakia Košice, ktorí Košičanom aj celej slovenskej športovej obci pripravili prekvapenie prelomením štvorročnej hegemónie favorita súťaže z Bratislavy, získali majstrovský titul a predstavia sa vo futsalovej Lige majstrov na európskych palubovkách.