Prejsť na obsah

Gooolyho neukradli, je v Steel Aréne

Niektorých Košičanov zaujíma, kam sa stratil z Hlavnej ulice vlk Goooly, oficiálny maskot MS v hokeji 2011. Pýtajú sa, či ho niekto neukradol. Zrejme neboli na hokeji, lebo momentálne je v Steel Aréne a onedlho sa opäť objaví na Hlavnej.

Gooolyho postavili pred OD Tesco presne rok pred začiatkom šampionátu a stal sa ihneď veľkou atrakciou. Obyvatelia mesta sa s Gooolym fotografovali, na jeho digitálnej časomiere sledovali, koľko dní ešte ostáva do začiatku majstrovstiev.

"Kvôli play-off extraligy sme ho premiestnili do Steel Arény," povedal nám včera Otto Brixi, splnomocnenec mesta pre prípravu hokejových MS. "V najbližších dňoch bude opäť na Hlavnej, avšak už pri hoteli Hilton."

Hokejoví fanúšikovia tvrdia, že už je najvyšší čas aj začať s predajom suvenírov s logom šampionátu alebo vlkom Gooolym.

"Tieto oficiálne predmety už sú v návštevníckom centre (Historická radnica - pozn. red.) na Hlavnej, majú ich už i v Mestskom informačnom centre. Predávať sa budú aj pri Dolnej bráne a možno aj pred Steel Arénou," dodal Brixi.