Prejsť na obsah

Košické leto 2006

Je to priestor, v ktorom sa cítia dobre. Historická architektúra, parky, fontány, pohostinské služby... to všetko pôsobivo dotvára kolorit centra a spríjemňuje atmosféru v ňom. Napriek tomu sme sa opýtali náhodných návštevníkov, čo im na Hlavnej ulici najviac chýba:

Imre Márványi, Budapešť: „Je tu pekne, ale by to ešte chcelo nejaké špeciálne atrakcie, ktoré by viac zaujali turistov. Niečo také nekaždodenné..."
Petr Varsecký, Liberec: „Je to tu bezvadné, no chýbajú mi ešte stánky s rýchlym občerstvením: hamburger, pečená klobáska, lacipečeň, grilované špeciality, len tak na stojáka. Ako je to na Václavaku v Prahe."
Jozef Petraško, Bratislava: „Uvítal by som viac informácií o zaujímavostiach, o možnosti kúpania a športovania, alebo výletov do okolia mesta. Mali by sa poskytovať na viacerých miestach v centre."
Michaela Wietkines, Viedeň: „Máte pekné mesto. Ale, v uliciach, pasážach, dvoroch, parkoch by to malo viac žiť kultúrou, hudbou, muzikantmi, výstavkami, pouličným divadlom a inými letnými zábavami."
Foto: Tibor Ičo