Prejsť na obsah

Mesto ponúka majetok na predaj i prenájom

Primátor Zdenko Trebuľa vyhlásil obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmluvy na predaj a prenájom nehnuteľného a hnuteľného majetku mesta. Mesto ponúka na predaj tri pozemky na Bardejovskej ulici v MČ Západ, dva pozemky v MČ KVP v katastrálnom území Grunt a pozemky v MČ Dargovských hrdinov a Košická Nová Ves. Do verejnej súťaže je zaradený aj pozemok na Bernolákovej ulici, na ktorom chcelo mesto pred časom postaviť obytný nájomný dom. Okrem toho ponúka na predaj motorové vozidlo značky Avia, kotolňu na Lomnickej ulici v MČ Sever a nebytový priestor v bytovom dome na Hronskej ulici vrátane spoluvlastníckeho podielu na spoločných častiach a zariadeniach domu a pozemku.

Na prenájom ponúka mesto nebytové priestory na Alžbetinej ulici, budovu a pozemky v priemyselnej zóne v MČ Košice-Šaca, budovy a pozemky na Kukučínovej a Rázusovej ulici a nebytové priestory Rooseveltovej ulici.

Návrhy na uzavretie zmluvy treba doručiť na Magistrát mesta Košice do 31. októbra 2005. Obchodnej verejnej súťaže sa môžu zúčastniť fyzické aj právnické osoby. Navrhovateľ musí vo svojom návrhu obsiahnuť kompletnú ponuku v súlade s podmienkami súťaže, ktoré si môže vyzdvihnúť na oddelení správy majetku MMK.