Prejsť na obsah

Nová odborná učebňa na ZŠ Polianska 1, Košice


„ Hurá, máme ďalšiu, krásnu a novú odbornú učebňu, kde sa budeme učiť chémiu, fyziku a biológiu" to je jedna z reakcií žiakov na otvorenie odbornej učebne.

ZŠ Polianska 1 patrí k mála základným školám v Košiciach, ktoré veľmi aktívne a hlavne úspešne sa zapája do podávania projektov na modernizáciu výchovno-vzdelávacieho procesu.

Vďaka získaným , finančným prostriedkom z fondov EÚ i rôznych projektov v rámci Slovenskej republiky sa škole v krátkom období podarilo zriadiť 3 nové, moderne vybavené odborné učebne.

Vďaka finančným prostriedkom v rámci OP Vzdelávanie z projektu školy „Vitajte vo vedomostnej spoločnosti", za účinnej pomoci rodičov a zamestnancov školy sa dňa 23. novembra 2012 uskutočnilo slávnostné otvorenie odbornej učebne. Na slávnostnom otvorení sa okrem iných hostí zúčastnila PaedDr. Mária Kavečanská, vedúca referátu školstva, športu a mládeže na MMK a Marián Gaj, starosta MČ Sever, ktorí spoločne prestrihli slávnostnú stuhu.

„ Sme veľmi radi, že sa nám podarilo splniť to, čo sme naplánovali v projekte. Z prostriedkov školy by sme takúto modernú učebňu určite neboli schopní realizovať. Všetci zamestnanci školy sú naladení na jednej vlnovej dĺžke. Chcú našim žiakom vytvoriť prostredie, v ktorom sa budú dobre cítiť, do ktorého budú radi chodiť a hlavne, ktoré im bude uľahčovať vzdelávanie" povedala RNDr. Ingrid Gamčíková, riaditeľka školy.

Fotogalériu z novej učebne ako aj celý proces výstavby a zariaďovania učebne, história starej učebne a slávnostné otvorenie nájdete na:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bgYoSUa16Lw
https://picasaweb.google.com/webmasterzspolke/OdbornaUcebna