Prejsť na obsah

Nový generátor pary KOTOL K2, Spaľovňa odpadov - TERMOVALORIZÁTOR

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E


Košice, 28.09.2009
A/2009/12070


Oznamujem občanom, že dňa 25.09.2009 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený Rozsah hodnotenia činnosti:

„Nový generátor pary KOTOL K2, Spaľovňa odpadov - TERMOVALORIZÁTOR".

Navrhovateľ, KOSIT a.s., Rastislavova 98, 043 46 Košice, predložil Ministerstvu životného prostredia SR v zmysle § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon), zámer činnosti „Nový generátor pary KOTOL K2, Spaľovňa odpadov – TERMOVALORIZÁTOR".
Ministerstvo ŽP SR predložilo zámer na zaujatie stanoviska podľa § 23 ods. 1 zákona zainteresovaným subjektom a po preštudovaní zámeru a s prihliadnutím na charakter zámeru a doručené stanoviská v spolupráci s príslušným povoľujúcim a dotknutým orgánom určilo podľa § 30 ods. 2 a ods. 3 zákona Rozsah hodnotenia navrhovanej činnosti.
Rozsah hodnotenia je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č. 5 (Výstavba a životné prostredie) každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod.
Verejnosť môže doručiť svoje písomné pripomienky k rozsahu hodnotenia navrhovanej činnosti do desiatich dní od jeho zverejnenia na adresu: Ministerstvo životného prostredia SR, Odbor hodnotenia a posudzovania vplyvov na ŽP, Námestie Ľudovíta Štúra č. 1, 812 35 Bratislava.
Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na tejto úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke mesta Košice www.kosice.sk.

primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš ČEČKO
námestník primátora mesta Košice