Prejsť na obsah

Od nedele (10. 5.) platia zmeny v doprave na Bardejovskej a Tr. SNP

Modernizácia košických električkových uzlov prinesie od nedele (10.5.) ďalšie obmedzenia individuálnej automobilovej dopravy v meste. Súvisia s uzavretím, respektíve zjednosmernením úsekov cestných komunikácií v okolí križovatky Bardejovská ulica - Tr. SNP a Bardejovskej ulice po areál - sídlo DPMK.

Organizácia dopravy a obchádzkové trasy

Počas stavebných prác na modernizácii električkových uzlov bude pre automobilovú dopravu križovatka Tr. SNP – Bardejovská a ulica Bardejovská v úseku od križovatky Tr. SNP po DPMK prejazdná s nasledovným obmedzením:

- komunikácia Tr. SNP od okružnej križovatky Moldavská/Alejová/Tr. SNP bude prejazdná len priamo v smere Toryská v jednom jazdnom pruhu, so zákazom odbočenia doľava do Bardejovskej ulice.

- komunikácia Tr. SNP od Toryskej len doprava v jednom jazdnom pruhu, s pokračovaním rovno po Bardejovskej v jednom jazdnom pruhu v smere obchádzky Bardejovská – Popradská – Moldavská – okružná križovatka Moldavská/Alejová/Tr. SNP.

- komunikácia Bardejovská od Popradskej bude prejazdná v smere západ – východ obojsmerne iba po DPMK. V smere od Tr. SNP iba v jednom jazdnom pruhu so šírkou 2,75 m.

Prejazd cez električkový trojuholník v križovatke Tr. SNP – Bardejovská bude vo všetkých smeroch dočasne zrušený a nahradený obchádzkovými trasami. O obmedzeniach dopravy v križovatke Tr. SNP - Bardejovská budú vodiči informovaní v uzloch SNP/Alejová/Moldavská a Popradská/Bardejovská tabuľami.

Legenda k mapke - farby:

Sýto žltá: prejazd s obmedzením
Zelená: prejazd bez obmedzenia
Modrá: doporučené obchádzkové trasy