Prejsť na obsah

Oznámenie o predĺžení lehoty na doručenie stanovísk a pripomienok k Územnoplánovacej dokumentácii „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia"

Mesto Košice ako orgán územného plánovania podľa § 16 ods. 2 zákona č. 50/1976 Zb. (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov, na základe uznesenia z XXI. zasadnutia Mestského zastupiteľstva v Košiciach zo dňa 18. júna 2018, číslo 1144

oznamuje verejnosti predĺženie lehoty na doručenie písomných pripomienok
k Územnoplánovacej dokumentácii „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia"
vrátane Správy o hodnotení strategického dokumentu,
spracovanej v zmysle príslušných ustanovení zákona č. 24/2006 Z. z
o posudzovaní vplyvov
na životné prostredie v znení neskorších predpisov.

Územnoplánovacia dokumentácia „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia" vrátane Správy o hodnotení strategického dokumentu „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia" je k nahliadnutiu na Magistráte mesta Košice v priestoroch referátu Útvaru hlavného architekta, v priestoroch vestibulu Magistrátu mesta Košice v pracovných dňoch od 8:00 hod. do 16:00 hod. a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.

Mesto Košice ako orgán územného plánovania predlžuje lehotu na doručenie písomných pripomienok k Územnoplánovacej dokumentácii „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia"

d o   3 0 .   s e p t e m b r a   2 0 1 8 .

Verejnosť môže doručiť písomné pripomienky k Územnoplánovacej dokumentácii „Košice, Územný plán mesta – koncept riešenia" a k Správe o hodnotení strategického dokumentu na adresu: Magistrát mesta Košice, Útvar hlavného architekta, Trieda SNP 40/A, 040 11 Košice. Na písomné vyjadrenia uplatnené po tejto lehote orgán územného plánovania neprihliadne.