Prejsť na obsah

Oznámenie o prerokovaní ZaD ÚPN Z IV. stavby Obytného súboru Ťahanovce - lokalita sever a ZaD ÚPN HSA Košice - lokalita Ťahanovce sever

ZMENY A DOPLNKY
ÚZEMNÉHO PLÁNU HOSPODÁRSKO-SÍDELNEJ AGLOMERÁCIE KOŠICE lokalita Ťahanovce - sever

a
Územného plánu zóny IV. stavby Obytného súboru Ťahanovce, lokalita sever

Mesto Košice, zastúpené v zmysle Štatútu mesta Košice Útvarom hlavného architekta mesta Košice, zverejňuje v súlade s §22 a §23 zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v platnom znení Oznámenie o prerokovaní návrhu Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice, lokalita Ťahanovce – sever a Zmien a doplnkov ÚPN Z IV. stavby Obytného súboru Ťahanovce, lokalita sever.

S textovou a grafickou časťou obidvoch návrhov sa môžete oboznámiť na Miestnych úradoch mestských častí: Ťahanovce, Sídlisko Ťahanovce a na Útvare hlavného architekta mesta Košice, v pracovných dňoch, počas úradných hodín.

Verejné prerokovanie návrhu Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice, lokalita Ťahanovce – sever a Zmien a doplnkov ÚPN Z IV. stavby Obytného súboru Ťahanovce, lokalita sever občanmi, spojené s odborným výkladom spracovateľa sa uskutoční

dňa 30. septembra 2009 (streda) o 16.00 hod. v zasadacej miestnosti
Miestneho úradu mestskej časti Ťahanovce

dňa 14. októbra 2009 (streda) o 16.00 hod. v zasadacej miestnosti
Miestneho úradu mestskej časti Sídlisko Ťahanovce


V zmysle §22 a §23 Zákona 50/76 Zb. v platnom znení sú občania oprávnení podať k návrhom pripomienky do 30 dní počnúc dňom oznámenia, t.z. do 22.10.2009. Pripomienky je potrebné podať písomnou formou na Útvar hlavného architekta mesta Košice, Tr. SNP 48/A, 040 01 Košice alebo na miestny úrad príslušnej mestskej časti, pričom pripomienky zaslané po uvedenom termíne nebudú akceptované. V prípade, že sa dotknuté subjekty a občania v určenej lehote nevyjadria, obstarávateľ bude predpokladať, že k uvedeným návrhom zmien a doplnkov nemajú pripomienky.