Prejsť na obsah

Oznámenie o prerokovaní zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice-lokalita MČ Šaca

Mesto Košice, zastúpené v zmysle Štatútu mesta Košice Útvarom hlavného architekta mesta Košice, zabezpečuje podľa §30 zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (stavebný zákon) obstarávanie Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice v Mestskej časti Šaca. Obstaranie Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice je vyvolané potrebou doplniť schválenú koncepciu územného rozvoja Mestskej časti Šaca o ďalšie funkčné plochy rozvoja bývania a výroby, premietnuť aktuálnu trasu rýchlostnej komunikácie R2 a novú hranicu PHO U.S.Steel Košice, ktoré bolo v súčasnosti aktualizované.

Mesto Košice o z n a m u j e v e r e j n o s t i
začatie verejného prerokovania Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice v Mestskej časti Šaca. Verejné prerokovanie dokumentácie, s odborným výkladom spracovateľa, sa uskutoční

dňa 16. marca 2010 o 14,00 hod.
v zasadačke č. D 216 na Magistráte Mesta Košice, Trieda SNP 48/A



dňa 16. marca 2010 o 17,00 hod.
v Kultúrnom stredisku Šaca, prízemie, Železiarenská č.7,
Košice-Šaca



Dokumentácia Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice v Mestskej časti Šaca je vystavená na verejné nahliadnutie počas pracovných dní v úradných hodinách na Miestnom úrade Mestskej časti Šaca, Železiarenská 9, Košice- Šaca a na Útvare hlavného architekta mesta Košice, Trieda SNP 48/A, E/III. posch. v miestnosti č. 306
A v uvedených prílohách tejto stránky. 


Písomné stanoviská a pripomienky k riešeniu Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice v Mestskej časti Šaca možno uplatniť na adresu:
Útvar hlavného architekta mesta Košice, Trieda SNP 48, 04011 Košice
do 30 dní od dňa zverejnenia oznámenia, t.j. najneskôr

do 1. apríla 2010,

kedy končí lehota verejného prerokovania stanovená v zmysle §22 stavebného zákona. Na stanoviská uplatnené po tejto lehote sa neprihliada.