Prejsť na obsah

Oznámenie o verejnom prerokovaní Urbanistickej štúdie Podhradová

Vo väzbe na existujúci dobývací priestor Košice – Hradová investor Eurovia - Kameňolomy, s.r.o. Košice plánuje rozšírenie ťažby stavebného kameňa. V spolupráci s Útvarom hlavného architekta mesta Košice bola spracovaná „Urbanistická štúdia Podhradová" (ďalej len UŠ Podhradová), ktorá je zameraná na overenie priestorových podmienok a limitov využitia predmetného územia pre rozšírenie ťažby stavebného kameňa vo väzbe na existujúce funkcie, ktoré sa v riešenom priestore v súčasnosti uplatňujú . V UŠ Podhradová sú vyhodnotené aj podmienky pre zmenu záhradkárskych lokalít Vitalina I, II, III, Detrichova, Detrichova -klin na lokality pre výstavbu rodinných domov .
Týmto o z n a m u j e m e  v e r e j n o s t i
začatie verejného prerokovania UŠ Podhradová. Verejné prerokovanie dokumentácie, s odborným výkladom spracovateľa, sa uskutoční

dňa 14.02.2011 o 14,00 hod. v zasadačke č. D 216 na Magistráte Mesta Košice, Trieda SNP 48/A

Do dokumentácie je možné nahliadnuť na Útvare hlavného architekta mesta Košice, Trieda SNP 48/A, E/III. posch. v miestnosti č. 304, v pracovných dňoch, počas úradných hodín.
Zároveň je dokumentácia zverejnená na webovej stránke mesta Košice: www.kosice.sk ako aj na stránke: www.eurovia.sk
Písomné stanoviská a pripomienky k riešeniu UŠ Podhradová možno uplatniť na adresu:
Eurovia - Kameňolomy, s.r.o.,Osloboditeľov 66, 040 17 Košice
do 4. marca 2011,
kedy končí lehota verejného prerokovania UŠ Podhradová. Na stanoviská uplatnené po tejto lehote sa neprihliada.
Na základe výsledkov prerokovania UŠ bude vypracovaný jej čistopis, ktorý bude podkladom pre obstaranie Zmien a doplnkov ÚPN-HSA Košice.