Prejsť na obsah

OZNÁMENIE O ZAČATÍ OBSTARANIA

Oznámenie o začatí obstarania Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice

Oznámenie o začatí obstarania Zmien a doplnkov ÚPN Zóny Košice – Ťahanovce IV, V

V zmysle §19b zákona č. 50/1976 Zb. v znení neskorších predpisov (stavebný zákon), týmto oznamujem, že Mesto Košice dňom 7.7.2009 začína obstarávanie Zmien a doplnkov ÚPN HSA Košice, ktoré je vyvolané potrebou upraviť schválenú koncepciu územného rozvoja severnej časti Sídliska Ťahanovce na základe spracovanej urbanistickej štúdie. Rozsah riešeného územia je vyznačený v priloženej situačnej schéme.
Na základe prehodnotenia aktuálnosti ÚPN-Z Regulačného plánu IV. stavby obytného súboru Košice – Ťahanovce, ktorý bol schválený uznesením č. 176 Mestského zastupiteľstva dňa 17.12.1992, oznamujem, že Mesto Košice začína zároveň obstarávanie Zmien a doplnkov Územného plánu zóny Košice – Ťahanovce IV a V.

Žiadame zainteresované orgány štátnej správy a organizácie, právnické a fyzické osoby o poskytnutie podkladov a informácií, ktoré súvisia s pripravovanými Zmenami a doplnkami ÚPN-HSA a ÚPN-Z na území Mestskej časti Sídlisko Ťahanovce. Zároveň ich žiadame, aby uplatnili svoje požiadavky a podnety, ktoré majú dopad na koncepciu rozvoja tejto mestskej časti. K požiadavkám je potrebné doplniť súvisiace podklady a informácie v takej forme (texty a grafické podklady), aby mohli byť využité v procese súbežného spracovania dokumentácie Zmien a doplnkov ÚPN HSA a ÚPN Zóny Košice – Ťahanovce IV a V.

Námety, požiadavky, podklady a informácie zainteresovaných orgánov, organizácií a dotknutých subjektov je potrebné zaslať do 8.8.2009 na adresu ÚHA mesta Košice, ktorý v zmysle Štatútu mesta Košice zabezpečuje proces obstarania týchto územnoplánovacích dokumentácií.
Oznámenie o začatí obstarávania ZaD ÚPN HSA Košice a ZaD ÚPN Zóny Ťahanovce IV a V je zároveň zverejnené na úradnej tabuli Mesta Košice, Tr. SNP 48/A, na úradnej tabuli Mestskej časti Sídlisko Ťahanovce a Mestskej časti Ťahanovce.

Prílohy

1. PDF 1,41 MB Bez názvu situačná schéma