Prejsť na obsah

Posledná šanca stať sa dobrovoľníkom mesta Košice pre prípravu MS 2011 IIHF!

Od konca januára hľadá mesto Košice spoločne s organizáciami KOŠICE - Turizmus, KOŠICE 2013, n.o. s podporou Košického samosprávneho kraja dobrovoľníkov na prípravu najväčšieho medzinárodného podujatia v ľadovom hokeji na svete, ktoré sa uskutoční v dňoch 29.4. - 10.5.2011 priamo v Košiciach.


Do dnešného dňa sa prihlásilo celkom 110 osôb, ktoré majú záujem participovať na organizácii Majstrovstiev sveta zo strany mesta Košice. Typický mestský dobrovoľník je vo veku 18-27 rokov, má skúsenosti s organizáciou športových a kultúrnych podujatí a prácou pre neziskové organizácie. Medzi prihlásenými sa nachádzajú mladí ľudia z celého Slovenska, ktorí pracovali alebo študovali v zahraničí a počas majstrovstiev si chcú precvičiť a zdokonaliť svoje jazykové znalosti.
Výzva na prihlasovanie sa dobrovoľníkov bude uzatvorená 13.3.2011 o polnoci. Všetky potrebné informácie a prihlasovací formulár nájdu záujemcovia na oficiálnej hokejovej stránke mesta Košice: www.hokej.kosice.sk a na web stránke k hokejovej kampani „PLAY SLOVAKIA - PLAY KOŠICE" www.hokej.visitkosice.eu.