Prejsť na obsah

Primátor mesta predstavil splnomocnenca pre MS v ľadovom hokeji 2011 Otta Brixiho

Zástupcovia mesta Košice dnes uskutočnili kontrolný deň zameraný na zistenie aktuálneho stavu výstavby tréningovej haly a parkovacieho domu pri Steel Aréne.
Obhliadka bola zameraná najmä na novopostavené priestory tréningovej haly, na ktorej sa mesto podieľalo ako spoluinvestor a ktorej oficiálne slávnostné otvorenie je naplánované na február-marec 2011. „Montujú sa mantinely, budú sa dávať ochranné sklá, žiadny problém v tomto smere nevidím. Hala je v úplnom poriadku," uviedol po obhliadke Richard Raši.
Zároveň si primátor pozrel aj pokrok vo výstavbe parkovacieho domu v blízkosti Steel Arény, ktorej stavbu financuje Správa majetku mesta Košice z úverových prostriedkov. Primátor Košíc potvrdil, že všetky termíny sa stihnú a bude ešte dostatočný čas medzi ukončením stavby a začiatkom MS 2011, aby sa vedeli vychytať drobné chybičky.
Kvôli efektívnejšej komunikácii medzi mestom a ostatnými zložkami predstavil primátor svojho splnomocnenca pre MS 2011: „Pre zvládnutie toku informácií, komunikácie, organizáciu jednotlivých zložiek, ktoré sa podieľajú na organizácii šampionátu za mesto Košice, bola určená pozícia splnomocnenca primátora pre MS 2011 Otta Brixiho."

Martina Viktorinová, hovorkyňa Magistrátu mesta Košice