Prejsť na obsah

Rezidenčný komplex, Mlynská bašta

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E



Košice, 09.12.2010
A/2010/20062


Oznamujem občanom, že dňa 07.12.2010 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA navrhovaná činnosť:


„Rezidenčný komplex, Mlynská bašta".


Navrhovateľ, Slovak Trade Company, s.r.o., Ventúrska 1, 811 01 Bratislava, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice podľa § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zámer činnosti „Rezidenčný komplex, Mlynská bašta".
Po podrobnom posúdení stanovísk, spresnení sporných otázok, zvážení úrovne spracovania zámeru a výsledkov zisťovacieho konania podľa § 29 ods. 7 zákona o EIA, vydal Obvodný úrad životného prostredia Košice rozhodnutie č. OPaK 2010/02671-15/SEE, že navrhovaná činnosť sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA a proces posudzovania sa tým končí.
Mesto Košice, ako dotknutá obec v zmysle § 29 ods. 9 zákona o EIA bezodkladne informuje verejnosť o rozhodnutí Obvodného úradu životného prostredia Košice vo veci neposudzovania navrhovanej činnosti.
Oznámenie pre verejnosť je prezentované jeho uverejnením na tejto úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke mesta Košice www.kosice.sk.




primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš ČEČKO
námestník primátora mesta Košice