Prejsť na obsah

Stanové mestečko na kúpalisku Ryba Anička nebude, upravuje sa aj trasa zrýchleného autobusového spoja X

Ako potvrdila Michaela Grendelová, riaditeľka komunikácie 2019 IIHF MS v ľadovom hokeji,  stanové mestečko Tent Inn v Košiciach nebude.

„Chceli sme ako organizátor 2019 IIHF MS vyjsť v ústrety fanúšikom a ponúknuť im cenovo dostupné ubytovanie. Nakoľko ponuka ubytovania v Košiciach sa zväčšila a záujem fanúšikov o ubytovanie v stanoch bol minimálny, tak sme sa v dostatočnom časovom predstihu rozhodli, že túto ponuku pre fanúšikov stiahneme. So zriadením stanoveného mestačka boli spojené náklady, ktoré by pri tak malom záujme neboli pokryté. Všetkým, ktorí si tento typ ubytovania rezervovali, sme zaslali informačný e-mail aj s odkazom na iné ponuky ubytovania. Rezervácia Tent Inn nebola spojená zo žiadnou zálohou, ani inou finančnou úhradou,“ povedala Grendelová

Tým, že stanové mestečko v areáli kúpaliska Ryba Anička nebude, DPMK upravuje aj trasu mimoriadne zriadeného zrýchleného autobusové spoja X. Ten mal premávať zo záchytného parkoviska pri Hypermarkete TESCO na Trolejbusovej ulici k Steel aréne so zastávkou pri OC Mier pre potenciálnych ubytovaných v stanovom mestečku. Zastávka pri OC Mier sa ruší, cestujúci sa zo záchytného parkoviska ku Steel aréne dostanú doslova expresne, bez zastavovania.