Prejsť na obsah

Stránkový deň na magistráte v stredu predlžený

Počnúc prvým marcovým týždňom vychádza košický magistrát v ústrety všetkým občanom mesta. Stránkové hodiny v stredu sa predlžujú zo 16.30 na 18.00 hod. Nezmeneným zostáva začiatok pracovnej doby, t.j. ôsma hodina ranná, ktorá je časom začiatku úradných hodín všetkých piatich dní pracovného týždňa.

Cieľom opatrenia je umožniť občanom s dlhšou pracovnou dobou alebo so vzdialeným miestom pracoviska, aby si svoje náležitosti stihli vybaviť bez nutnosti vyberať si náhradné voľno alebo dovolenku.

Košičanom budú plne k dispozícii najfrekventovanejšie pracoviská Kancelárie prvého kontaktu - pokladňa, podateľne, pracoviská pre miestne dane, komunálny odpad, ale aj informačno-technické pracoviská dopravy a komunikácii, správy majetku mesta, výstavby i sociálnej oblasti.

Všetky informácie si môžu záujemcovia pozrieť na inovovanej web stránke mesta www.kosice.sk, kde sú informácie radené podľa priorít výberu používateľa internetu - ako občan, návštevník alebo podnikateľ.

Magistrát mesta Košice v súčinnosti s Kanceláriou verejného ochrancu práv sídliacou v Bratislave pripravuje v polovici mesiaca marec otvorenie periodického pracoviska ombudsmana v našom meste.