Prejsť na obsah

Verejná vyhláška: Oznámenie o začatí správneho konania v zmysle §67 ods. 5 zákona č. 79/2015 Zb.z o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Oznámenie o začatí správneho konania podľa § 67 ods. 5 zákona o odpadoch, ktorým Okresný úrad Košice, odbor starostlivosti o životné prostredie ako vecne a miestne príslušný orgán štátnej správy odpadového hospodárstva na základe upovedomenia od Mesta Košice- Mestskej polície Košice, Tr. SNP č. 48/A, Košice, oznamuje účastníkom konania začiatok konania vo veci rozhodnutia, či vlastníctvo k vozidlo Daewoo Lublin, EČV KE917GS (VIN SUL338422X0039558),  ktoré sa nachádzalo na verejne prístupnej ploche Brečtanova 20 v Košiciach, kde poškodzovalo životné prostredie, nadobudne štát. 

 

Zároveň vzhľadom k skutočnosti, že z podkladov zaslaných oprávnenou osobou, ktorá vykonala odstránenie vozidla z miesta, na ktorom poškodzovalo životné prostredie správnemu orgánu sú dostatočne známe údaje o stave odstráneného vozidla Okresný úrad Košice upúšťa od ústneho pojednávania a miestneho šetrenia.