Prejsť na obsah

Základná škola, Tomášikova 31, Košice

Otvorením nového viacúčelového ihriska sa žiakom aj pedagogickému kolektívu splnil veľký sen. Mohli sme ho úspešne zrealizovať len za pomoci Nadácie Slovenskej sporiteľne a zriaďovateľa mesta Košice.

Sme veľmi radi, že v dobe, keď školstvo bojuje o každé euro, môžeme našimžiakom a širokej verejnosti ponúknuť kompletne vybavené športoviská. Krytá plaváreň, telocvičňa a viacúčelové ihrisko sú výborné predpoklady na zdvihnutie latky športových výkonov žiakov na Základnej škole Tomášikova 31.

V škole máme veľa športových talentov, ktoré sa na dobre a moderne vybavených športoviskách môžu zdravo rozvíjať a zvyšovať svoje osobné športové rekordy. Veľmi sa teším, že naši žiaci budú môcť prežívať svoj voľný čas zmysluplne a menej času im zostane na zoznamovanie sa s negatívnymi javmi našej spoločnosti.

Úprimne ďakujem, v mene svojom i v mene našich žiakov, všetkým obetavým ľuďom, ktorí podporujú športujúcu mládež a prispeli na úžasný projekt, ktorý bude pýchou našej školy.


Projekt ,,Hýbme sa, skáčme, radujme sa", ktorý sme zrealizovali v spolupráci s Fondom zdravia mesta Košice sme ukončili slávnostným otvorením FIT miestnosti dňa 1.10.2012. Projektom chceme umožniť rozvoj telesnej výchovy v radoch našich žiakov.

Mgr. Renáta Obšatníková
riaditeľka školy