Prejsť na obsah

Zámer prenajať majetok z dôvodu hodného osobitného zreteľa

Mesto Košice ako vlastník a Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. navrhujú v zmysle § 9a ods. 9 písm. c) zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obcí v znení neskorších predpisov:

- podnájom nebytových priestorov m.č. 0.25 a m.č. 0.26 nachádzajúcich sa v budove na Hlavnej č. 68 v Košiciach v trakte B na prízemí vo výmere 43,10 m2 s prislúchajúcim podielom spoločných priestorov vo výmere 12,27 m2 v katastrálnom území Stredné mesto v
Košiciach pre podnájomcu, a to Oblastný výbor Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov Košice občianske združenie s výškou úhrady nájomného 1,- € bez DPH/ ročne za predmet nájmu z dôvodu hodného osobitného zreteľa.

Jedna sa o prípad hodný osobitného zreteľa podľa § 9a ods. 9 písm. c) zákona č. 138/1991 Zb. o majetku obci v znení neskorších predpisov z dôvodu, že je vo verejnom záujme poskytnutie priestorov pre Oblastný výbor Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov občianske združenie na zabezpečenie realizácie verejnoprospešných a vzdelávacích aktivít združenia.


/Zdroj: Bytový podnik mesta Košice, s.r.o./