Prejsť na obsah

Zámer prenajať majetok z dôvodu hodného osobitného zreteľa


Mesto Košice navrhuje v zmysle § 9a ods. 9 písm. c) citovaného zákona prenajať tento majetok :

1. prenájom nehnuteľnosti - objektu Gazdovského dvora – reštaurácie s príslušným zariadením z dôvodov hodných osobitného zreteľa pre p. Alexandra Bikára za účelom jeho využívania na celoročné prevádzkovanie pre zabezpečenie reštauračných služieb pre návštevníkov zoologickej záhrady v rámci pravidelných aktivít pre širokú verejnosť ako napríklad Noc v ZOO, prímestské tábory pre deti, školské aktivity pre deti a mládeže, zážitkové programy, Vianočná ZOO a pod. a zároveň pre zabezpečenie stravovania pre zamestnancov zoologickej záhrady.
názov nehnuteľnosti Objekt Gazdovského dvora – reštaurácie s príslušným zariadením
súpisné číslo objektu 372
list vlastníctva č. 1407
k. ú. Kavečany
účel využívanie na celoročné prevádzkovanie pre zabezpečenie reštauračných služieb pre návštevníkov zoologickej záhrady v rámci pravidelných aktivít pre širokú verejnosť ako napríklad Noc v ZOO, prímestské tábory pre deti, školské aktivity pre deti a mládeže, zážitkové programy, Vianočná ZOO a pod. a zároveň pre zabezpečovanie stravovania pre zamestnancov zoologickej záhrady
doba nájmu neurčitá
cena za prenájom minimálne 3000 €/rok za celý predmet nájmu, k výške nájmu sa pripočítavajú ďalšie náklady za odpad, vodu a elektriku na základe dodávateľských faktúr a pod.
Prenájom uvedených nehnuteľností pre p. Alexandra Bikára je z dôvodov hodných osobitného zreteľa (§9 a ods. 9 písm. c) zákona č. 138/1991 Zb.), pretože je vo verejnom záujme spočívajúcom vo vytváraní podmienok na zabezpečenie reštauračných služieb pre návštevníkov zoologickej záhrady v rámci pravidelných aktivít pre širokú verejnosť ako napríklad Noc v ZOO, prímestské tábory pre deti, školské aktivity pre deti a mládeže, zážitkové programy, Vianočná ZOO a pod. a zároveň pre zabezpečovanie stravovania pre zamestnancov zoologickej záhrady.

K uvedeným nehnuteľnostiam nie je možné predložiť cenové ponuky