Prejsť na obsah

Zariadenie na zber odpadov Košice

M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E


Košice, 7.03.2012
A/2012/08846

Oznamujem občanom, že dňa 6.03.2012 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o ukončení zisťovacieho konania činnosti:

„Zariadenie na zber odpadov Košice.“
okres Košice IV, k.ú. Južné mesto


Navrhovateľ, D.H.S. Trade, s.r.o., Biela 1, 040 01 Košice, v zastúpení oprávneného zástupcu - Ján Pastirik, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice podľa § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, zámer činnosti „Zariadenie na zber odpadov Košice“.
Obvodný úrad životného prostredia Košice požiadal mesto Košice ako dotknutú obec o písomné stanovisko k posudzovanej činnosti podľa § 23 citovaného zákona.
Navrhovateľ oznámil listom doručeným na OÚŽP Košice dňa 29.02.2012, že berie späť podanie na zisťovacie konanie navrhovanej činnosti. Dôvodom tohto rozhodnutia je skutočnosť, že doterajšiu činnosť zberu odpadov navrhovateľ nebude rozširovať o zber starých vozidiel.
Informovanie verejnosti je prezentované uverejnením oznámenia na úradnej tabuli mesta Košice a zverejnením oznamu na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk.


MUDr. Richard RAŠI, PhD., MPH
primátor mesta Košice