Prejsť na obsah

Zber a zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov – ČOV Kokšov - Bakša

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E


Košice, 10.09.2009
A/2009/09538

Oznamujem občanom, že dňa 7.09.2009 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené právoplatné záverečné stanovisko z procesu posudzovania navrhovanej činnosti:

„Zber a zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov – ČOV Kokšov - Bakša".

Navrhovateľ, Eko – Salmo s.r.o., Závodná č. 8, 821 06 Bratislava, predložil Ministerstvu životného prostredia SR zámer navrhovanej činnosti „Zber a zhodnocovanie biologicky rozložiteľných odpadov – ČOV Kokšov - Bakša", ktorý podlieha posudzovaniu podľa § 22 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon").
Po podrobnom posúdení stanovísk určilo Ministerstvo životného prostredia SR v spolupráci s rezortným orgánom a povoľujúcim orgánom v zmysle § 32 zákona, že správu o hodnotení vplyvov navrhovanej činnosti na ŽP nie je potrebné vypracovať. V ďalších krokoch procesu posudzovania zámer plnil funkciu správy o hodnotení.
Ministerstvo životného prostredia SR v súčinnosti s orgánom na ochranu zdravia (Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Košiciach), podľa § 37 ods. 4. zákona vydalo záverečné stanovisko č. 5355/2009-3.4/bj zo dňa 31.08.2009.
V zmysle § 37 ods. 5 zákona Vám oznamujem, že záverečné stanovisko je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č.5 (Výstavba a životné prostredie), každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod.
Oznam o záverečnom stanovisku je zverejnený na úradnej tabuli mesta Košice a na internetovej stránke mesta www.kosice.sk.


primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš Čečko
námestník primátora mesta Košice