Prejsť na obsah

Aktivity v centrách voľného času počas jarných prázdnin

V pondelok 15. februára 2010 sa pre žiakov v Košickom kraji začínajú jarné prázdniny, ktoré potrvajú do piatka 19. februára 2010.
Centrá voľného času (CVČ) v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice pripravili pre deti a mládež počas jarných prázdnin voľnočasové aktivity.

CVČ Domino na Popradskej ulici pozýva už túto sobotu na Majstrovstvá Košíc v šachu mládeže a do tvorivých dielní na výrobu fašiangových masiek i na následný karneval. Pre prázdninujúce deti bude otvorené aj planetárium a pre školopovinné deti od 7 do 14 rokov sa organizuje jarný prímestský tábor, ktorý ponúka pestrý rekreačno-zábavný program.

Celodenný výlet do Drienoveckých kúpeľov či návštevu múzea ceruziek ponúka v rámci prímestského tábora CVČ Dúha na Kórejskej ulici.

V CVČ Technik na Orgovánovej ulici bude počas jarných prázdnin prebiehať klubová činnosť - tvorivé dielne, možnosť zahrať si stolný tenis, stolný hokej, využívať výpočtovú techniku. Aj v CVČ Technik je možnosť prihlásiť dieťa do mestského tábora
CVČ Technik na Starozagorskej a Charkovskej budú počas jarných prázdnin z technických príčin zatvorené.

CVČ Mikádo na Jegorovovom námestí ponúka deťom a mládeži svoje priestory – Otvorený klub v Mikáde .
Na elokovanom pracovisku na Viedenskej ulici budú prebiehať tvorivé dielne zamerané na modelovanie, programovanie, digitálnu fotografiu a rôzne pohybové súťaže .

Bližšie informácie môžu záujemcovia získať na webových stránkach CVČ:

CVČ Domino, Popradská 86 - www.cvcdomino.sk
CVČ Dúha, Kórejská 1 - www.cvcduhake.sk,
CVČ Technik, Orgovánová 5 - www.cvctechnik.sk,
CVČ Mikádo, Jegorovovo námestie 5 - www.cvcjegorke.edu.sk