Prejsť na obsah

Do finálového súboja o post riaditeľa Správy mestskej zelene sa dostali dvaja uchádzači

Až 12 uchádzačov, čo je najviac v rámci II. kola transparentných výberových konaní na šéfov mestských podnikov, si podalo prihlášky na riaditeľa Správy mestskej zelene v Košiciach. Osem z nich dostalo pozvánku na osobné pohovory, z ktorých výberová komisia určila dvoch najlepších kandidátov na dnešné neverejné a verejné vypočutie. Do finálového výberu sa dostala súčasná poverená riaditeľka Správy mestskej zelene Marta Popríková a vedúci oddelenia záhrad, prípravy výroby a odbornej záhradníckej skupiny v tomto mestskom podniku Peter Vrábel (obe životopisy sú uvedené na v prílohe).

Verejné vypočutie sa uskutoční dnes od 13.00 hod. v malej zasadačke magistrátu Mesta Košice na Triede SNP 48/A v Košiciach. Aj tentoraz bude možné rovnako ako tomu bolo uplynulý týždeň pri výberových konaniach na posty riaditeľov Knižnice pre mládež, resp. Strediska sociálnej pomoci, sledovať jeho priebeh prostredníctvom kliknutia na facebookovú stránku mesta Košice: https://www.facebook.com/kosiceofficial/ Otázky finalistom je možné položiť aj cez stránku www.sli.do 

V rámci II. kola transparentných výberových konaní sa záverečné neverejné a verejné vypočutie na post riaditeľa Mestských lesov uskutoční v stredu 30. októbra o 13.00 hod.