Prejsť na obsah

Fanzónu v Kulturparku dnes zatvoria, brány Amfiku ostávajú otvorené

Na dnešné poobedie vydal Slovenský hydrometeorologický ústav výstrahu prvého stupňa pred vetrom pre celé Slovensko. Podľa aktuálnej predpovede môže vietor dosiahnuť rýchlosť až 90 kilometrov za hodinu, čo už je silná víchrica.
 
„Bezpečnosť fanúšikov je u nás na prvom mieste. Vzhľadom na riziká, ktoré kvôli silnému vetru hrozia, sme sa rozhodli, že brány fanzóny v Košiciach dnes ostanú zatvorené,“povedal riaditeľ pre partnerstvá a špeciálne projekty 2019 IIHF MS Lukáš Donoval.
 
Dnes mala v košickej fanzóne vystúpiť i skupina IMT smile, jej koncert je zrušený. Kapela vystúpi v náhradnom termíne 19. mája vo fanzóne v Bratislave.
„Veríme, že sa počasie umúdri a v utorok sa brány košickej fanzóny opäť otvoria,“dodal Donoval.
 
Košický Amfik je otvorený
 
Program pre Košičanov aj zahraničných návštevníkov je pripravený. Dnes vystúpi hudobná skupina BLIZZARD, súťažiť sa bude aj o lístky na vybrané hokejové zápasy v Steel aréne. Najväčším ťahákom sú naši hokejisti, ktorí dnes nastúpia proti Kanade.
„V Amfiku očakávame väčšiu návštevnosť. Pevne dúfam, že nepriazeň počasia neovplyvní i chod nášho Amfíku,“ hovorí Denisa Vágner, riaditeľka K13.