Prejsť na obsah

Košice spustili Odkazovku - novú službu pre verejnosť

Inovatívny projektový tím košickej kandidatúry na titul Európske hlavné mesto kultúry (EHMK) 2013 sa rozhodol na komunikáciu s verejnosťou oprášiť dobre známu hlasovú odkazovú službu. Všetci, ktorí sa od 10. marca 2008 do Odkazovky dotelefonujú, budú mať možnosť zanechať hlasový odkaz, ktorý bude zverejnený na www.odkazovka.sk

„Vytvorili sme priestor na priamu komunikáciu, pripomienkovanie, kritiku i pochvalu. Pomocou tejto bezplatnej služby dostáva každý priestor na vyjadrenie. Nahrané odkazy budú zverejnené na internetovej stránke www.odkazovka.sk, kde si ich každý bude môcť vypočuť. Žiaden odkaz, nápad, postreh či kritika nepôjde do zásuvky a nezapadne prachom. Jednoducho chceme vyburcovať Košičanov, aby sa zapájali, vyjadrovali sa a preto hľadáme ten najjednoduchší spôsob s prepojením na internet," vysvetlil webmaster Odkazovky Attila Török.

Priame reakcie na jednotlivé odkazy sa v tomto štádiu projektu neplánujú. Z jednotlivých pripomienok chce košický projektový tím vyvodiť závery, ktoré pomôžu zlepšiť kandidatúru. Služba bude fungovať nonstop ako bežný odkazovač. Na bezplatnej telefonickej linke 0800 606 603 si telefonujúci vypočuje uvítanie, kde bude upozornený na to, že odkaz bude zverejnený na webstránke www.odkazovka.sk a po zvukovom znamení zanechá odkaz.

Zdroj: projektový tím EHMK