Prejsť na obsah

KOŠICE – STREDISKO ODPADOVÉHO HOSPODÁRSTVA

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E

Košice, 21.09.2010
A/2010/14706



Oznamujem občanom, že dňa 16.09.2010 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený Rozsah hodnotenia navrhovanej činnosti:


„Košice – stredisko odpadového hospodárstva"


Navrhovateľ, AVE – V.O.D.S. odpadové hospodárstvo, a.s., Podnikateľská 2, 040 17 Košice, predložil Ministerstvu pôdohospodárstva, životného prostredia a regionálneho rozvoja SR podľa § 22 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon") zámer činnosti „Košice – stredisko odpadového hospodárstva" na posúdenie podľa zákona.

Zámer bol posúdený a s prihliadnutím na písomné stanoviská zainteresovaných subjektov MPŽPaRR SR v spolupráci s rezortným orgánom, povoľujúcim orgánom a po prerokovaní s navrhovateľom určilo v zmysle § 30 zákona r o z s a h h o d n o t e n i a.

V zmysle § 30 ods. 4 zákona je oznámenie o rozsahu hodnotenia zverejnené na úradnej tabuli Košice mesta a internetovej stránke www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby môžu podľa ods. 5 predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia činnosti do 10 dní od jeho zverejnenia príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.



primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš Čečko
námestník primátora mesta Košice