Prejsť na obsah

Kúpte si vstupenky na MS a môžete si Slovákov pozrieť zadarmo!

Šesťdesiat dní pred začiatkom Majstrovstiev sveta 2011 IIHF (29.4. – 15.5.2011) pripravili organizátori pre fanúšikov hokeja v Košiciach výnimočnú akciu. Kúpte si dve vstupenky na zápasy Majstrovstiev sveta 2011 IIHF v Košiciach a dostanete zadarmo jeden lístok na prípravný zápas Slovenskej reprezentácie so Švédskom.

Akcia štartuje prvého marca a končí sa posledný marcový deň. Platí na šampionátové lístky zakúpené na košické zápasy výlučne v tomto termíne. Keď si v čase od 1. – 31. marca 2011 kúpite minimálne dve vstupenky na zápasy Majstrovstiev sveta 2011 IIHF v Košiciach, môžete si zdarma pozrieť jedno z prípravných stretnutí slovenského národného tímu v metropole východu. Ako bonus je pripravených 2-tisíc lístkov II. kategórie na prípravný zápas Slovensko – Švédsko 13. apríla 2011 v košickej Steel Aréne a ďalších 2-tisíc vstupeniek II. kategórie na druhé stretnutie Slovensko – Švédsko 15. apríla 2011, rovnako v Steel Aréne.

Lístky na prípravné stretnutia si budete môcť vyzdvihnúť od 2. apríla 2011 v predajni Ticketportalu len v Steel Aréne. Kým to zásoby dovolia, bude možný výber lístka na prvý alebo druhý prípravný duel.

Poponáhľajte sa, lebo ak sa minie vyčlenených 4-tisíc vstupeniek na dva prípravné zápasy, akcia bude ukončená v skoršom termíne. Akcia platí na každý pár vstupeniek. To znamená, že ak si fanúšik v termíne od 1. – 31. marca kúpi štyri lístky na MS 2011 IIHF do Košíc, tak má nárok na dve voľné vstupenky II. kat. na jeden z dvojice prípravných zápasov Slovensko – Švédsko a tak ďalej.

Nenechajte si ujsť Majstrovstvá sveta 2011 IIHF v Košiciach. Pozrite si na vlastné oči zápasy svetových hokejových veľmocí Kanady, Spojených štátov, Švédska a ďalších.


Vstupenky na Majstrovstvá sveta 2011 IIHF sa dajú kúpiť:

  • cez internet na stránke šampionátu
  • cez oficiálneho partnera predaja www.ticketportal.sk (alebo ticketportal.cz, ticketportal.pl, ticketportal.hu)
  • vo vyše 250 kmeňových predajniach Ticketportalu na Slovensku
  • v kmeňových predajniach Ticketportalu v ďalších krajinách: Česku, Poľsku, Maďarsku, Slovinsku
  • informácie poskytuje telefonicky na Ticket-Hotline: +421/917-86 86 86 (9:00 – 21:00 h CET

    zdroj: www.iihf.com/sk