Prejsť na obsah

Mesto začalo s opravami výtlkov na cestných komunikáciách

Z dôvodu zlepšenia poveternostných podmienok spúšťajú dodávateľské spoločnosti mesta Košice, ktoré robia stavebnú údržbu komunikácií, výrobu teplých asfaltových zmesí. Začínajú sa tak opravy výtlkov na cestách, ktoré vznikli vplyvom počasia počas zimného obdobia. Preto musia byť v nasledujúcich dňoch postupne prijaté viaceré krátkodobé dopravné obmedzenia na uliciach, kde sú opravy výtlkov nevyhnutné.

Opravy výtlkov sa začínajú na trasách košickej mestskej hromadnej dopravy a na medzisídliskových miestnych komunikáciách. V nasledujúcich dňoch sa začnú opravovať výtlky na cestných komunikáciách ulíc: Rastislavova (už sa tam robí), Žižkova (už sa tam robí), Považská, Slanecká, Palackého, Bajzova, Študentská, Odborárska, Kupeckého, na Triede KVP, Moskovskej triede, Americkej triede a Triede generála Ľ. Svobodu.  

Mesto Košice prosí motoristickú verejnosť o trpezlivosť a porozumenie, zároveň žiada vodičov o rešpektovanie dočasných dopravných značení, ktoré boli odsúhlasené Krajským dopravným inšpektorátom KR PZ v Košiciach.